Prodej hotelu, penzionu 768 m², Číměř

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 1247/24

Popis nemovitosti

Rád bych Vám představil exkluzivní investiční nemovitost situovanou v malebném srdci České Kanady.

Nabízíme o zrekonstruovaný penzion, který nabízí útulné venkovní posezení a má kapacitu až 30 hostů. Celková užitná plocha činí 767,5 m2.

V horním podlaží najdete devět stylových apartmánů zdobených dřevěnými prvky. Každý pokoj má přímý přístup na velkou terasu, která poskytuje nádherný výhled na okolní krajinu. Přízemí penzionu zahrnuje prostornou jídelnu s rozlohou téměř 71 m2, kde si hosté mohou vychutnávat společné chvíle, a také útulnou snídaňovou místnost umístěnou ve středu domu, která se stává srdcem ranní pohody.

K penzionu patří také přístavba na zahradě, ve které se nacházejí další dva apartmány, posilovna, vířivka a solárium. Tyto apartmány mají výhled na dvůr a venkovní posezení s krbem, ideální pro příjemné večery strávené u ohně.

Nemovitost se pyšní rozlehlým pozemkem o výměře 1076 m2, který je ideální pro pořádání svateb, rodinných oslav nebo může být využit jako budoucí stavební pozemek s vlastní příjezdovou cestou. Na zahradě najdete kryté venkovní sezení, hřiště na minigolf a okrasné jezírko, což přidává celému prostoru na atraktivitě.

Penzion má výhodnou polohu – nachází se pouhých 10 km od Jindřichova Hradce a 8 km od hranic, což z něj činí jeden z klíčových tahů směrem na Vídeň. Tato strategická poloha přispívá k jeho atraktivitě jak pro turisty, tak pro potenciální investory.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5722
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 2 463 m²
Plocha užitná 768 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 1247/24

Zobrazit kompletní nabídku RK

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist